Det er rigtige børn, det handler om!!

Kære byråd!

Det er rigtige børn det handler om, og ikke brikker i et økonomisk spil, I alligevel ikke fuldt ud har regnet konsekvenserne af.

Jeg faldt i dag over et minde omkring min dreng på facebook, mindet er 4 år gammelt.

Mattie 4 år - en stille - glad meget følsom dreng. Kærlig, omsorgsfuld og opmærksom. Trives godt i sit eget selskab. Har en fantastisk fantasi og er god til at drømme sig væk. Bliver nemt såret og ulykkelig, men også nemt tryg igen hvis man holder ham tæt, snakker kærligt til ham og kysser ham. Mattie kom til verden ved en hård fødsel og måtte ud med akut kejsersnit. Han havde mange smerter det første næsten år af hans liv, med fysiske vanskeligheder til følge. Han er kommet godt efter det og er en helt, helt fantastisk søn, lillebror og storebror.

Mattie er nu 8 år. Stadig samme dreng, der ikke er kommet sig så godt over sine fysiske vanskeligheder, som jeg håbede og troede på for 4 år siden.

En dreng der igennem de sidste 4 år har afsluttet børnehave og er startet på samme skole, hvor hans storebror gik, Blåhøj skole. Han har nu oplevet at få sin storebror flyttet fra skolen, og at skolen igen og igen er lukningstruet.

Kære byråd: Tænker I slet ikke på, hvad I gør ved vores børn? Hvad I gør ved de ansatte på Blåhøj skole, når deres stilling hele tiden er truet?

Vores Mattie vil ikke kunne rumme et skoleskift til en større skole og vil ende med at blive "en langt større udgift"... Med særlig støtte og små rammer på Blåhøj skole klarer han sig...

Det er ikke lykkenat få sit barn flyttet; vi ved det fra storebror, hvor hele hans netværk er rykket fra hinanden... Nej, hvis Blåhøj skole blev styrket i stedet for presset, så ville skolen kunne rumme langt flere børn….

Hvorfor er det ikke, man tænker nye tanker og flere ressourcer i stedet for at flytte børn, taxa-ordninger m.m. Alt dette regnet ind er der INGEN besparelse ved at lukke en skole!!! Men til gengæld en masse børn, forældre og ansattes psyke, der bliver dybt påvirket. Hvad koster stress ikke? Se nu på det hele billede kære byråd! Og fjern de skyklapper!!

 

Hilsen en mor, der både har børn på Blåhøj skole og en i special-regi.

 

Christina Ackermann

Stakrogevej 27

Blåhøj

Tilføj kommentar

Telekæden bannerannonce

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019