Den Jyske Sparekasse udsat for røveri

Torsdag kl. 17.04 blev Den Jyske Sparekasses filial på Storegade i Brande udsat for røveri.

Umiddelbart efter lukketid truede to mænd sig ind i sparekassen via en bagdør, hvorefter de med et koben og deres voldsomme adfærd i øvrigt truede personalet til at udlevere et ikke oplyst kontantbeløb.

Mændene var begge fuldt maskeret, så man kun kunne se deres øjne, og iført mørkt tøj. De medbragte en rød rygsæk, som de dels opbevarede noget værktøj i, dels benyttede til at transportere udbyttet væk i. Efter røveriet forsvandt mændene i ukendt retning ad den samme bagdør, de var kommet ind ad.

Fredag skal politiets teknikere i gang med at gennemgå sparekassens videoovervågning for eventuelle brugbare spor, men politiet hører også meget gerne fra vidner, der kan have set noget omkring det pågældende tidspunkt.

– Selv småting kan have betydning, understreger politikommissær Henning Præstegård fra Midt- og Vestjyllands Politi, der som altid kan kontaktes på tlf. 114.

Fokus på personalet

- I de her situationer har det naturligvis højeste prioritet, at vi får taget hånd om medarbejderne. Vi har selvfølgelig nogle procedurer, som vi følger ved røveri for at sikre, at medarbejderne får den hjælp, de har brug for. Allerede i går aftes var HR og områdeledelsen fra Ikast tilstede i filialen sammen en krisepsykolog. Og her til morgen er der igen blevet fulgt op på gårsdagens hændelse, så medarbejderne får det bearbejdet, oplyser kommunikationskoordinator Maria Bjørndal fra Den Jyske Sparekasse.

På trods af torsdagens holder sparekassen åbent som normalt fredag.

 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019