Danske Bank fortsætter som kommunens bankforbindelse

Ikast-Brande Kommune har gennemført et EU-udbud af kommunens daglige bankforretninger for perioden fra 1. maj og de næste fire år med mulighed for forlængelse i op til 2 år.

Kun to banker bød ind på opgaven, hvilket kommunen forklarer med en generel manglende interesse fra banksektoren i markedet for daglige kommunale bankforretninger.

Resultatet af udbuddet, hvor Danske Bank og Nordea blev vurderet ud fra kriterier som omkostninger, valørberegning, onlinebank og velvilje i forhold til sponsorater, blev, at Danske Bank fortsætter som bankforbindelse for Ikast-Brande Kommune.

Forvaltningen af kommunens kapital har ligeledes været sendt i udbud, og her var interessen præcis dobbelt så stor: Fire kapitalforvaltere bød ind på opgaven, mens flere kapitalforvaltere ikke kunne honorere Ikast-Brande Kommunes etiske krav til investeringer specielt vedrørende våben og derfor opgav at afgive tilbud.

Heller ikke på dette område medførte udbuddet ændringer: Resultatet blev, at Jyske Bank og Alm. Brand AM fortsætter som kapitalforvaltere for Ikast-Brande Kommune, hver for en portefølje på 140 millioner kroner.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen