Dansk Folkeparti glæder sig over budget 2024

Fra Dansk Folkearti har vi modtaget:

Dansk Folkeparti står sammen med byrådets øvrige partier, bag kommunens økonomi for næste år. Dansk Folkepartis gruppeformand, Simon Vanggaard, og byrådskollegaen, Mikael Würtz har sammen forhandlet budget på vegne af partiet, og de er tilfredse med resultatet:

"Det har været afgørende for os, at vi har prioriteret ældreområdet. Vi har været med til at sikre at de ældre stadig væk får gjort rent, minimum hver 3. uge. Som ellers var i fare. Og vi har kæmpet for at sætte penge af til at vi kommer helt i mål med projekt erantis. Det er fremtidens ældrepleje vi udvikler her.  Vi har også prioriteret vores foreningsliv i kommunen. Det er foreningerne, der skaber liv i vores byer, og derfor har vi afsat midler til at støtte og styrke det lokale foreningsmiljø." Udtaler Mikael Würtz, der også er næstformand i Sundheds og ældreudvalget.

Gruppeformand Simon Vanggaard tilføjer, "Jeg vil gerne takke alle partierne for et godt samarbejde og forhandlingsklima. Det er et usædvanligt godt budgetår i 2024. Men vi skal stadig huske den økonomiske ansvarlighed! Derfor investerer vi i at fremtidssikre vores bygninger. Det gælder eksempelvis på skolerne i Ejstrupholm og Engesvang, hvor vi afsætter 90 millioner over de næste fire år. Vi har også valgt at anvende 10 millioner til ekstraordinær gældsafdrag, som vil styrke vores økonomiske fundament og skabe en bedre drift de kommende år"

Den økonomiske situation i kommunen tegner sig betydeligt bedre end tidligere år, og Dansk Folkeparti ønsker at udtrykke deres taknemmelighed over for forligspartierne fra sidste års budgetforlig, der har været med til at skabe et bedre udgangspunkt. Mens sidste år var præget af store og udfordrende besparelser, er der nu udsigt til en mere positiv udvikling, hvilket har skabt optimisme for fremtiden.

”Dansk Folkeparti er også glade for, at midler er blevet afsat til at realisere Masterplanen for kommunens administration. Dette projekt vil på sigt skabe mere effektive rammer og samtidig sænke udgifterne til drift og vedligehold på vores administrationsbygninger. Jeg synes vi har brugt et godt år fornuftigt. Jeg håber det holder ved, i årene der kommer” Slutter gruppeformanden.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Arne Danielsen bannerannonce

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis