Cykelrytterne kommer gennem Brande på lørdag

Når Grand Prix Herning afvikles på lørdag, går ruten som sædvanlig ad Den Gyldne Middelvej og gennem Storegade i Brande - rytterne kører gennem Storegade kl. ca. 12.25.

Løbet "forårsdag på heden" skydes i gang af Dorte West, fra torvet i Herning, og det bliver det med sidste års vinder Andres Stokbro til start for Team Leopard Togt, som tror på holdets chancer, ”Der er super god stemning på holdet, og os ryttere arbejder godt sammen. Det har vi også bevist med de sejre vi har startet sæsonen med.

Jeg tror på at vi i år stiller et af de stærkeste mandskaber, så vi kan præge løbet”. med en sejr vil i 2023 vil han ikke kun blive dobbelt vinder af løbet, men også tangerer Bjarne Riis tre sejre, da Stokbro også har en sejer fra 2019, det må derfor siges at være et slagkraftigt Team Leopard Togt der kommer til Herning, da de også har vinderen fra 2021 Mads Østergaard med, og som man må formode ligeledes får en fremtrædende rolle. En anden tidligere vinder, Lasse Norman, som vandt i 2013 har ligeledes meldt sin ankomst, når han sammen med sit Uno-X team skal tage kampen op imod det stærke felt og især et landshold med Michael Valgren og Mathias Norsgaard som de absolutte profiler, Der ud over har Landstræner Anders Lund udtaget: Julius Johansen, Alexander Salby, Johan Price-Peitersen og Magnus Henneberg
 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis