Kæden er hoppet af

Nu er kæden faldet af hos Poulsen i Brande. 

Et absurd behov for at bygge Vesteuropas efter sigende højeste hus må være opstået i en febervildelse, der åbenbart har bredt sig til bystyret.

Endnu et tosse højhus projekt - and who cares, andre end dem der åbenbart er blevet vildledt i lokal miljøet.

Skylines kan være smukke, men kun i en større urban sammenhæng 

Vær i stedet blot stolt af hvad BS-koncernen har opnået globalt , og hvis der er fri kapital så gør istedet noget der har varig værdi for regionen og borgere. 

Jylland er smukt, der er mange måder at gøre det grimmere på.

En ægte “øjebæ”  til Midtjylland. Synd. 

 

Søren Beck Christensen

Svanemøllevej 79A

2900 Hellerup

Kommentarer

Søren Beck Christensen. Var det ikke en ide om du konsentrerede dig om hvad der sker i hovedstaden og så lade os midtjyder udvikler vort område. Vi er utrolig stolte af projektet, som i den grad igen sætter Brande på verdenskortet og en fremtidig udvikling, hvor kun fantasien sætter grænser. Kan man spore en form for misundelse over at Nordeuropas højeste bygning skal ligge i Brande og ikke i Hellerup. Pas dig selv.

 

hej Søren og tak for dit indlæg her i avisen. Det er underligt at du er så ked af denne bygning , som kommer hertil. Hvordan kan den genere dig 300 km væk ?

Hvad er dit formål ? har du ondt af de stakler som bor her i byen ? Du giver indtrykket af at være en selvbestaltet og selvfed smagsdommer ?

Her i Brande er vi glade og stolte over dette projekt - personligt har jeg ikke mødt en eneste fra byen som ikke er begejstret....

Drop dit Københavner-pis og pas dig selv !

Søren Beck Christensen i Hellerup: Tak for din interesse for byplanlægningen her i Midtjylland. Har du også husket at skrive til overborgmesteren i København og de andre klaphatte, der på et pressemøde stolt proklamerede, at "København jo også skal udvikles" - og derfor vil man nu til at bygge øer i dette land... hvor mange øer er det nu, vi har i forvejen?!

For de penge dét projekt koster, kunne man jo anlægge letbaner ud i Vest- og Sydsjælland, som i den grad trænger til udvikling.

Mvh Jette Nielsen

Søren Bech Christensen hvorfor er du misundelig over at Midtjyderne og Brande kan noget i ikke kan i Hellerup og i det heletaget over på djævleøen.

Jeg syntes i istedet skulle glæder jer over andre kan noget i ikke kan, så tag dig  en tudekiks Søren Bech Christensen.

Mvh.

E Sørensen

 

Det er ikke et projekt der kun berører borgere i Brande. Dette groteske tårn midt i det flade land kan ses milevidt omkring, langt udenfor Brande og omegn. Og når vi andre fredeligt vandrer rundt og vil nyde den jydske natur og de jydske landskaber, så skal vi tvangsindlægges til også at "nyde" Bestsellers og Brandepolitikernes forfængelighed, når vi hæver blikket mod horisonten.
Visse skribenter her mener at tårnet kun rager dem der bor i Brande. Det svarer til at en afrikaner hævder at kun afrikanere skal blande sig i om giraffen udryddes. Det holder ikke.
Mvh. også en jyde.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen
Bannerannonce Telekæden Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen