Ikast-Brande skal ikke betale statens regning!

Jeg er simpelthen nødt til at reagere på det urimelige i, at Ikast-Brande Kommune nu skal dække statens regning, fordi de har valgt at placere Kærshovedgård udrejsecenter her hos os – uden at sende de nødvendige midler med.

Vi står med en kæmpe opgave i at håndtere de mange sager der kommer fra Kærshovedgård, og nu foreslås det, at vi ansætter en ekstra sagsbehandler for at kunne følge med. Problemet er, at staten har afvist at betale for det!

Udlændinge- og Integrationsministeriet og Finansministeren har sagt nej til at dække de udgifter, der følger med deres egen beslutning.

Det kan ikke være rigtigt, at vores kommune og vores borgere skal betale prisen for noget, staten har valgt at placere her.

Vi kæmper allerede med utrygheden omkring udrejsecentret, og nu skal vi også kæmpe med ekstra udgifter, som går ud over sagsbehandlingstiderne for alle andre borgere.

Det er ikke fair!

Jeg vil ikke finde mig i, at staten skubber deres ansvar over på os. Vi skal stå sammen og kræve, at de tager ansvar og betaler de udgifter, der følger med deres beslutninger. Det er vores ret som borgere i Ikast-Brande Kommune.

 

Bruno Ostenfelt Jensen  

Byrådsmedlem,
Dansk Folkeparti

Kommentarer

Jeg er helt enig med dig Bruno, nu kan det være nok. jeg selv bor i Bording og det gør rigtig meget for vores tryghed/utrykhed at de bare får lov at færdes rundt i byen. Det må kunne gøres på en anden måde? Send dem til Kbh så skal der nok ske noget.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul