Ikast-Brande Kommune hylder socialt engagerede virksomheder

Sammen med lokale virksomheder arbejder Ikast-Brande Kommune målrettet på, at alle mennesker skal have mulighed for at bidrage med det de kan på arbejdsmarkedet.

Heldigvis er der mange virksomheder, der foruden at sikre trivsel for egne ansatte også har overskud til at være rummelige og give plads til nye medarbejdere med forskellige behov.

Virksomheder kan konkret vise social ansvarlighed på forskellig vis. Nogle ansætter lærlinge eller medarbejdere i fleksjob, mens andre f.eks. støtter unge ind på arbejdsmarkedet eller hjælper mennesker tilbage efter en sygdomsperiode.

Som et synligt bevis på virksomhedernes samfundssind har Ikast-Brande Kommune siden nytår været på virksomhedsbesøg for at uddele diplomer.

Foreløbig har Arbejdsmarkedsafdelingen nået at besøge cirka 80 virksomheder på de få uger siden årsskiftet - men mange flere kan se frem til et besøg og et diplom.

For at anerkende de mange virksomheders kæmpe indsats for at give alle en chance på arbejdsmarkedet inviterer Ikast-Brande Kommune til et hyldestarrangement på Hjertet, Vestergade 65 i Ikast den 20. marts 2024 klokken 15.00 - 16.30.

Blandt talerne vil være borgmester Ib Lauritsen og direktør for Give Steel Torben Larsen.

Kommentarer

Man må bøje sig i støvet og rose det arbejde Give Steel gør for mennesker der har det svært. Samtidig er det en fantastisk virksomhed for vor by og vort område. Hatten af for det i gør, FLOT 

Dyb respekt

 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul