"De lokale" inviterer indenfor

I weekenden 4. og 5. november 2023 inviterer ”De lokale” i Uhre endnu engang indenfor.

Til dette års ”åbent hus” er der åbnet på 7 adresser i Uhre og nærmeste omegn. Her er det muligt at kombinere en hyggelig rundtur, måske sammen med familien, venner, naboer og se spændende kunsthåndværk og få inspiration til julegaveideer, sundhed m.v.

Udstillerne sørger for masser af god stemning med lidt mundgodt og mulighed for at vinde præmier - alle er hjertelig velkommen.

Papirgaragen, Jane Pedersen byder indenfor i sit univers af håndlavede kort og små gaveæsker. I de skønneste farvenuancer og kombinationer lavet i de nyeste teknikker findes anledningskort, flaskekort til vingaven eller gavekurven og små gaveæsker til penge, chokolade eller gavekort - der er meget at kigge på hos Papirgaragen.

 

Pileflet, Anne-Grethe Poulsen har udstilling og salg af pileflet til ude og inde. Forskellige kurve, kræmmerhuse, fuglefoder brætter og meget mere.

 

Eriksminde Gaardbutik, Karen Marie Lundager har både net- og gårdbutik. Der sælges kreative køkkenredskaber og udsøgte specialiteter.

Er du kreativ i dit køkken, eller mangler du en gavekurv, så kig ind. Butikken udlejer æblepresnings udstyr.

 

Høstblomst, Charlotte Hansen tilbyder i år uldgarn i naturens farver og opskrifter der passer til, færdig strikkede luffeletter og nisser. Akvarel malede kort og papirs blomster. Charlotte udstiller hos Eriksminde-Gaardbutik.

 

Forever Aloe Vera, forhandles af Else Marie Christensen. Produkterne byder på velvære fra top til tå: Plejende produkter, kosttilskud og æteriske olier.

Der er smagsprøver og gevinster. Else Marie er også i år at træffe hos Eriksminde-Gaardbutik.

 

Busken, Blomsten og Bien, v/Johanne og Karlo. Her kan erhverves aflæggere af hyld og andre buske/træer og vælges mellem forskellige georginer. For frugttræerne og den søde tand, er der biavl og dermed også salg af honning.

 

Sans og smag, stalddørssalg, du kan opleve smagsprøver fra grøntsager af den ypperste kvalitet.

Jordkvaliteten er i top, planterne i balance og fulde af vitalitet. Der vil være markvandringer på begge dage, hvor Karl Henning vil fortælle om de Biodynamiske og regenerative dyrkningsmetoder. Der vil være salg af grøntsager mm. 

 

Trædrejning, Kristian Jepsen arbejder med træ og fremstiller drejede figurer. Kom på besøg og se hvordan træ får nyt liv, bliv inspireret til måske selv at gå i gang, eller kan en af figurerne i udstillingen bruges til gave?

 

Aaskov Design, v/Gitte Frahm Aaskov og Peter Aaskov. Parret har skabt et arbejdsfællesskab hvor Gitte drejer skåle, kopper, krukker og vaser i stentøjsler og fyrfadsstager i pladeteknik; Peter drejer skåle, tallerkner og lystetager i træ. Parret udstiller i denne weekend i pakhuset ved Uhre Mølle på Tarpvej.

 

 

Lokale seværdigheder, der også holder åbent i weekenden 4.-5. november

 

Uhre Kirke, den 103-årige kirke er gennemgribende renoveret i 1992-1993. I kirkerummet mødes du af et sandt orgie i pastelfarver og i korvæggen bag altertavlen er en fantastisk glasmosaikrude.

 

Den gamle Købmandsgaard blev genåbnet som købmandsmuseum i 1998 og drives udelukkende af frivillige. Gå en rundtur i ejendommen, der er mange gamle, sjove effekter, eller nyd en pause på sladrebænken i butikken.

 

Uhre Mølle, den gamle ”jordhollænder” på Tarpvej, kan dateres tilbage til 1843. Møllen, der p.t. er vingeløs, er den eneste af sin art i landet. Lige nu arbejdes der med hvilke muligheder der er for at få vingerne genetableret. Kom forbi, se møllen, nyd den fantastiske udsigt og hør seneste nyt om fremtidsplanerne. 

Kommentarer

Fra hvilket tidspunkt på dagen er der åbent den 4. og 5. november hos de forskellige?????

Fra kl. 10 til 16. Du kan se det i vores kalender her på hjemmesiden.

Brande Bladet

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul