Smagsdommere, personlige interesser eller?

Partsindlæg fra BM Invest ved Erik Møller og Jakob Bruun:

Som projektudvikler for Nordlundvej 57 havde vi efter snart 3 års projektforløb set frem til, at vi i marts 2023 skulle have været i gang med byggemodningen heraf.

Det var derfor en stor skuffelse og frustration, der ramte os, da vi d. 15. marts 2023 af Planklagenævnet for 2. gang fik besked om, at vores lokalplan var annulleret – vel og mærket en lokalplan, som blev vedtaget af et enigt byråd januar 2022.

Læs Jacob Bruun og Erik Møller, BM Invest, indlæg i Brande Bladet på tirsdag!

Kommentarer

"Med lov skal land bygges" ... sådan begynder den Danske Grundlov siden 1241. Et lovsystem Dansker er med rette stolte af.
Demokrati bygger på 3 søjler:
- den lovgivende magt : Folketinget som vi har valgt
- den udøvende magt : Politi
- den dømmende magt : Vores Retssystem
Især retsystem er vigtig for at sikre ikke kun den stærkeste eller rigeste bestemmer, men der er balance i landet.
At overholde alle mulige love og regler kan være irriterende, men giver også sikkerhed i Demokrati. 
Jeg er ikke medlem af DN. Men DN gør ikke noget anden end at bede vores Retsystem om at stedfaste, at love er overholdt. Det kan der ikke være forkerte i en Demokrati? Planklagenævnet forholder sig kun til lovgivning.
At DN så få medholdt i mere end 90% af tilfalde siger mere om dem der har lavet arbejdet, fx. lokalplan, end om DN eller vores retssystem.

Det er der forbavsende hvor nemt det er - og endda for anden gang  - at eftervise lokalplanen ikke følger Dansk lovgivning.
DM Invest burde derfor vende blikket mod dem der har lavet lokalplanen eller har godkend planen uden at sikre den følger reglerne.

 

Nu har jeg selv fulgt sagen tæt, og fra mit synspunkt så beskriver du kun DN som de burde være, og ikke hvordan de lokale DN branditter forsinker udviklingen.

Jeg skal ikke gøre mig klog på hvorfor DN gør alt hvad de kan for at forsinke projektet, men det lugter lidt af personlige interesser når de bor lige op af, og især når det er trukket så langt ud som det er. Jeg er spændt(nervøs) for hvad de kan finde på at klage over næste gang, derfor skal kommunen selvfølgelig også have styr på deres. Men som jeg ser det er det småting.

Jakob Bruun og Erik Møller gør et fantastisk arbejde i at give byen mulighed for at udvikle, og ikke mindst støtte op omkring byens centrum.

Men hvad ved jeg???
Jeg er kun en brandit der har interresse i at byen kan udvikle sig.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul