Ingen har noget ud af det i den sidste ende

Af Villy Guldbrand Jensen

 

Simon Vanggaard, formand for Udviklings- og Erhvervsudvalget i Ikast-Brande kommune pointerer at planen for Nordlundvej 57 i Brande har været godkendt af byrådet i flere omgange.

- Sidst mente vi ikke at det var nødvendigt at lave en miljøvurdering af træer der ikke var der længere, men det har Ankestyrelsen underkendt og nu skal sagen gå om, og der skal nu laves en miljøvurdering.

Det ændrer næppe noget, men systemet har fejlet og det skal naturligvis rettes op.

Danmarks Naturfredningsforening  i Ikast-Brande  skriver i deres læserbrev i Brande Bladet mandag den 3. april:

”Vi mener fortsat, at boligområdet ”Skoven”, som den er vist i Strukturplanen Brande Syd, kan være den rigtige løsning”.

Til det svarer Simon Vanggaard:

- Det var et inspirations- og ideoplæg vi udsendte – og den møder virkeligheden – og udløser konkrete planer fra entreprenører, som vi, som politikere, skal forholde os til.

Og det er det vi har forholdt os til!

Hverken borger eller natur har glæde af at det bliver trukket i langdrag, og det ændrer næppe ved at de planer for området – som byrådet har behandlet – bliver vedtaget.

Kommentarer

Simon Vanggaard har jo helt ret, og det tror jeg også den almindelige borger kan se, problemet er bare at vi har en nidkær forening i vor midte der ser det som en sin fornemmeste  opgave at stikke en kæp i hjulet og forsøgsvis prøve at stoppe udviklingen på boligområdet i Brande, og det stopper helt sikkert ikke her. Man har ikke øje for at det ikke bare er kommunen men også utallige uskyldige borgere man rammer på deres drømme og på deres pengepung.  Det er flot arbejde, håber i er stolte af jer selv.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul