Budgettet skal forhandles på plads

Flemming Storgaard

Efter to måneders sommerferie trækker de 23 lokale byrådsmedlemmer igen i arbejdstøjet, når medlemmerne af Økonomi- og planudvalget tirsdag mødes for at drøfte udgangspunktet for de videre politiske budgetforhandlinger.

På mødet vil kommunaldirektør Flemming Storgaard (bill.) orientere udvalgsmedlemmerne om det budgetmateriale, den kommunale administration har udarbejdet med udgangspunkt i den procedure, byrådet godkendte på sit møde 8. februar. Det resterende byråd vil blive orienteret om budgetmaterialet på et efterfølgende dialogmøde, mens kommunens ansatte (MED-repræsentanter og ledere) må vente til den efterfølgende formiddag med at se tallene.

Offentligheden har også mulighed for at få indblik i tallene; det sker ved en budgetpræsentation i RemisenBrande onsdag aften.

Budgettet er i øvrigt ikke det eneste, Økonomi- og planudvalget skal forholde sig til på tirsdag: på dagsordenen er der også to lukkede punkter.

Det ene omhandler museumsundersøgelse af erhvervsjord på Europavej i Ikast, det andet om igangsætning af processen med at finde en afløser for på tværs-direktør Karen Heebøll, der sagde sin stilling op i slutningen af juni til fordel for et job som administrerende direktør for den nye sundhedsforvaltning i Odense Kommune.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul