Brande samler digitalt ind til kræftforskningen

Den lokale udgave af landsindsamlingen til fordel for Kræftens Bekæmpelse 11. april bliver i år 100 % digital.

Sidste år blev landsindsamlingen flyttet fra marts til august på grund af corona-pandemien. Indsamlingen blev gennemført både fysisk og digitalt, og selvom der ikke var helt lige så mange indsamlere på gaden som normalt, blev der alligevel samlet imponerende 18 mio.kr. ind.

I Brande fik 42.516 kr. indsamlerne i bøtterne. Pengene går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, patientstøtte og forebyggelse af kræft.

- I år har vi i samarbejdsudvalget for Kræftens Bekæmpelse Brande besluttet, at der ikke bliver en fysisk indsamling fra dør til dør i Brande. Vores frivillige indsamlere vil i stedet i løbet af denne uge omdele en pjece, der fortæller om, hvordan du kan støtte kræftsagen. Så hold gerne øje med postkassen, lyder opfordringen fra de to lokale indsamlingsansvarlige, Benitta Bentley Nørtoft og Jeanette Ørskov Madsen. Der er også mulighed for at bidrage til landsindsamlingen ved at overføre penge via et lokalt mobilepay-nummer, som Kræftens Bekæmpelse har oprettet. Mobilepay-nummeret er 175715.

I 2020 støttede Kræftens Bekæmpelse 169 forskningsprojekter takket være de penge, som danskerne donerede til kræftsagen.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020