Brande-pige skal til fest på slottet

Af: Anne-Marie Pedersen

I sidste uge annoncerede Ikast-Brande Kommune, deres kriterier for ansøgning om at komme med til Prins Christians 18-års fødselsdag på Christiansborg Slot.

En af dem der sendte en ansøgning afsted, var 18-årige Sophia Lynggård fra Brande og fredag fik hun beskeden om, at hun var en af de heldige vindere.

Sophia havde først lige selv fået nyheden at høre, da Brande Bladet ringer til hende og det var en meget glad pige og måske lidt overvældet pige, der tog telefonen. Det bliver simpelthen så spændende, - ikke bare det at møde kronprinsen, men at møde alle de andre unge mennesker, der er inviteret. Der kommer jo både gæster fra forskellige ungdomsorganisationer og unge mennesker fra både kulturens-, kunstens- og sportens verden.

Jeg søgte, fordi jeg synes det var en unik mulighed og en stor chance som nok ikke lige kommer igen.  Så nu skal jeg til gallafest og møde en masse spændene mennesker.

Hver kommune kunne udvælge 2 unge deltagere og helst en af hver køn. Den anden deltager her fra kommunen blev William Høegh fra Bording.

Fotoet viser Sophia Lynggård i sommers, da hun var i Strasbourg for at deltage i EYE 2023. 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis