Brækkede ryggen efter flyvetur

Mandag eftermiddag kort efter kl. 15 skete der et voldsomt færdselsuheld, som kunne have fået tragiske konsekvenser, på Enghavevej mellem Gludsted og Ejstrupholm.

Her kom en 19-årig mandlig bilist fra Vojens kørende i så høj fart, at han i en venstrekurve kom over i den modsatte vejbane. Det lykkedes sønderjyden at undvige en modkørende bilist og få sin bil tilbage i sin egen side af vejen, men han fik overkompenseret, hvorved bilens ene hjulpar kom ud i grøften. Derfra mistede chaufføren totalt kontrollen over køretøjet, som kørte ca. 40 meter ud over en mark, ramte Holtum Å, blev slynget op på den modsatte bred og landede yderligere 20 meter ude på et engstykke.

De to passagerer i bilen, en 16-årig pige fra Århus og en 17-årig dreng fra Rødding, blev kørt til skadestuen i Herning med knubs, mens den 19-årige chauffør ikke slap helt så billigt: På Århus Universitetshospital i Skejby kunne lægerne konstatere, at han havde pådraget sig brud på ryggen.

For en god ordens skyld blev der udtaget en blodprøve på manden for at få afklaret, om han var påvirket af alkohol eller stoffer.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen
Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen