Bestseller investerer 2 milliarder i hollandsk logistikcenter

Bestseller betegner selv investeringen i det nye logistikcenter som den største i virksomhedens historie.

Allerede i oktober sidste år meldte Bestseller ud om planerne om at opføre logistikcenteret, som med underskrivelsen af kontrakten er rykket et stort skridt nærmere.

Logistikcenteret vil få cirka 500 ansatte, når det er i fuld drift og betegnes af Bestseller som afgørende for virksomhedens fortsatte vækst. Samtidig bringer det Bestseller tættere på virksomhedens største grossister og Europas største detailmarkeder.

- Logistik er et vigtigt fokusområde for Bestseller og hele detailsektoren. Forøget kapacitet og fleksible forsyningskæder er afgørende for at få vores produkter frem til kunderne til tiden. Det er derfor, vi investerer så ambitiøst og opfører dette højteknologiske, bæredygtige distributionscenter, udtalte Bestsellers logistik-direktør, Allan Kyhe Kjærgaard, i forbindelse med kontraktunderskrivelsen, som blev overværet af Lelystads borgmester, Adam Elzakalai.

Lelystad, hvor logistikcenteret skal opføres, ligger 60 km fra den hollandske hovedstad Amsterdam med adgang til havn, veje og jernbane.

- Lelystad er den perfekte lokation for centeret. Det bringer os tættere på vores vigtigste kunder og største detailmarkeder. Fordi centeret bliver afgørende for vores fortsatte vækst, ønsker vi at påbegynde opførelsen så hurtigt som muligt, siger Allan Kyhe Kjærgaard.

Det nye logistikcenter, som bliver på mere end 100.000 kvadratmeter, skal opføres på en 28 hektar stor grund. Det vil få en lagerkapacitet på op til 2 mio. kartonner, og der skal plukkes 5,3 mio. stykker tøj om ugen.

Logistikcenteret forventes at være i fuld drift i 2026.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS
Bannerannonce Telekæden Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2022