Børnehuset Tusindfryd indviet

Enten var saksen sløv eller den røde snor stærk. Men efter flere forsøg lykkedes det Ronni Jensen og Kajus at få snoren klippet over.

Når vi oplever modgang får det borgerne i Fasterholt til at samle sig – det oplever vi i dag, fortalte Ronni Jensen i sin velkomsttale

Af Villy Guldbrand Jensen - 

Der var både kritik af Herning Kommune og ros til borgerne i Fasterholt, da Ronni Jensen, som formand for Børnehuset Tusindfryd, fredag eftermiddag kunne byde de mange fremmødte velkommen til reception i byens nye institution, der rummer vuggestue, børnehave og Fasterholts nye fritidsaktivitet i form af foreningen FRISK.

Den 28. februar lukkede Herning Kommune den kommunale børnehave i byen, men det var ikke det man ønskede i Fasterholt, så i gennem længere tid var der blevet arbejdet på at åbne en privatinstitution som afløser, og fredag den 1. marts kunne man tage de samme lokaler i brug og byde børnene velkommen på samme adresse.

Nu var det blot som privat institution.

På grund af en lidt spidsfindig lovgivning var man nødt til at danne to foreninger. Den ene skulle drive vuggestue og børnehave, den anden fritidsforeningen FRISK hvor skolesøgende børn kunne tilbringe deres fritid efter skoletid.

Og Maria, Anna Karla, Tina og Inga var klar til at tage imod 6 børn i vuggestuen, 10 i børnehaven og 16 i fritidsordningen.

 

Snoreklipning

På bedste ”minister-maner” blev Tusindfryd indviet med snoreklip og det var Kajus, institutionens mest erfarne leve, der fik lov til at klippe snoren over, bistået af formanden Ronni Jensen.

Hermed kunne man officielt indvie de ca. 300 kvadratmeter i den gamle Fasterholt Skole, der nu er på private hænder, og hvis man skal dømme efter fremmødet fredag eftermiddag, går Børnehuset Tusindfryd i Fasterholt en lys fremtid i møde.

 

 

 

 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen