9 kæmpevindmøller i Karstoft Ådal? Nej tak!

Tak til de 7 byrådsmedlemmer, der ved byrådsmødet stemte imod de sjællandske vindmølleprojektmageres drøm om at opstille 9 stk. 150 meter høje vindmøller ved Kratlund Plantage i det sydvestlige hjørne af Ikast-Brande Kommune.

Lotte Stoltenborg, Henrik Kraglund, Bo Sand, Kirsten York Helms, Helle Mathiasen, Carl Jensen og Lars Lyhne havde modet til at tage hensyn til borgerne og naturen. Hvem mon resten af byrødderne tænker på, når de siger ja til at smadre et lokalområde?

Der kan ikke være ret mange borgere i lokalområdet mellem Blåhøj, Karstoft og Uhre, der har (økonomisk) gevinst af at få 9 kæmpestore møller tæt på deres ejendomme.

Hvorfor vælger flertallet af byrødderne vindmølleprojektmagernes side?

Har byrødderne mon glemt, at de er valgt af borgerne for at gøre det bedste for borgerne? De er bestemt ikke valgt for at tækkes sjællandske vindmølleprojektmagere! Vindmølleprojektmagerne udser sig ofte tyndt befolkede områder tæt på kommunegrænsen, - sikkert fordi de forventer, at området vil være et nemt/svagt offer. Præcis som når bøllerne i skolegården tæver et mobbeoffer bag cykelskuret. Jeg håber virkelig, at borgerne i lokalområdet vil vise, at de faktisk er stærke nok til, at sige tydeligt fra over for dette voldsomme projekt.

Alle har ret til at sige deres mening til Ikast-Brande Kommune inden det er for sent. Høringsperioden starter snart.

 

Marianne Nielsen,

Blåkærvej 6,

Karstoft

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020