80-års jubilæum i Uhre GIF

Af: Anne-Marie Pedersen

For 80 år siden, helt præcist den 11. november 1943, blev Uhre GIF stiftet. Det var de 2 lokale gymnastik- og idrætsforeninger, der slog sig sammen. Klubbens første formand var Hans Nørregård, som havde været formand for idrætsforeningen. Senere blev han afløst af Julius Søndergaard, som havde været formand for den tidligere gymnastikforening.

De første mange år af klubbens levetid var det gymnastik og håndbold, der dominerede i klubben. Under krigen mødtes gymnasterne på Uhre kro. Men efter et ejerskifte af kroen, hvor ny ejer satte lejen op, flyttede gymnasterne om i købmandsgårdens kørestald. I dag er gymnastikken i salen på Uhre Friskole.

Jubilæet markeres lørdag den 18. november kl. 13.00 – 15.00 i Uhre Klubhus, hvor klubben er vært for kaffe, kage og hyggeligt samvær.

Billedet her af Uhre GIF´s 1. divisions damer er taget i 1981. Bagerst fra venstre Lars Bommersholt, Kirsten Kristensen, Ulla Christiansen, Jytte Lund, Monia Jensen, Hanne Jensen, Pia Pedersen, Bente Jensen og Søren Ringsted.

Forrest fra venstre Marianne Pedersen, Lene Bendixen, Lise Christiansen, Solvejg Bach, Mona Sandfeld og Lone Poulsgård.

 

Læs hele historien i Brande Bladet i denne uge!

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul