1192 tons dansk miljødeklareret stål til stort logistikbyggeri i Sverige

Give Steel sender 1192 tons stålkonstruktioner med EPD miljøvaredeklaration til Sverige, hvor Logistic Contractor opfører et stort logistikbyggeri for Frode Laursen.

Give Steel har beregnet og modelleret sagen på bare 7 uger.

Efterspørgslen på bæredygtigt logistikbyggeri er endnu ikke stå stor i Danmark, hvor vi stadig kun har set de første takter til mere bæredygtigt logistikbyggeri.

Det vil dog ændre sig med de nye byggekrav, der træder i kraft i 2023, der fordrer at byggeriet har en max. CO2-udledning på 12 kg CO2/m2/ år, mener man hos Give Steel A/S.

Stålvirksomheden forventer derfor, at efterspørgslen på EPD-deklarerede stålkonstruktioner til logistikbyggeri vil stige i Danmark og følge den tendens, man allerede har set i Sverige.

De første tegn på fremtidens bæredygtige logistikbyggeri har dog allerede vist sig i Danmark, hvor Give Steel i foråret leverede over 200 tons stålkonstruktioner til Danmarks første DGNB-certificerede logistikcenter i Taulov.

Give Steels stålkonstruktioner har siden 2020 haft EPD-miljøvaredeklaration, så CO2-aftrykket nemt kan udregnes på stålkonstruktionen.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Arne Danielsen bannerannonce

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2022