”En skole vi er stolte af at gå på”

Små 100 SFO-børn dannede backing-group, da Artium-sangen blev afsunget som en del af torsdagens indvielse.

Godt en måned efter ibrugtagningen 9. august blev Brandes nyopførte skole og kulturhus Artium officielt indviet torsdag.

Borgmester Ib Lauritsen (V) bød de flere hundrede, der havde taget imod invitationen til at deltage i indvielsen, velkommen og overlod straks mikrofonen til Lisa Desirée Juhl Jørgensen fra musikskolen, som akkompagneret af sin kollega Bent Skourup på guitar sang Louis Armstrongs signaturnummer ”What A Wonderful World”.

Borgmesteren betegnede Artium som "det mest storslåede projekt, Ikast-Brande Kommune nogensinde har lavet", mens 1. viceborgmester Simon Skipper Vanggaard (DF), der også er formand for Børne- og undervisningsudvalget, vurderede at nybyggeriet, som har kostet over 200 mio. kr. at opføre, "bliver et monument, der kommer til at stå – også længe efter min og Ibs tid."

Også formanden for Kultur- og fritidsudvalget, Helle Mathiasen (V), Ikast-Brande Kommunes direktør for børn og fællesskaber, Rasmus Byskov-Nielsen, og en repræsentant for hovedentreprenøren NCC gav Artium nogle ord med på vejen, inde mikrofonen blev overladt til formanden og næstformanden for elevrådet i udskolingen, Rico og Mathilde.

De fortalte, at de og deres medelever havde oplevet den bedste skolestart nogensinde, at eleverne oplever, at de er mere sammen som klasse, og at det er blevet nemmere at lære.

- Lysten til at gå i skole er større nu, hvor vi har fået en ny skole, lød det videre fra de to elevrådsrepræsentanter, inden de afslutningsvis fastslog, at "Artium er en skole, vi er stolte over at gå på!"

Læs hele reportagen fra den officielle indvielse af Artium i næste uges udgave af Brande Bladet.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Arne Danielsen bannerannonce
Bannerannonce for Brande Bogen

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2022