”Det grønne plus” er sendt i høring

Frem til d. 8. marts kan man komme med input og indsigelser til planerne for det kommende boligområde på Præstelundskolens grund.

På det daværende byråds sidste møde i 2021 blev bl.a. besluttet at sælge Præstelundskolens grund til en projektgruppe, som med Bestseller-datterselskabet AAA United i ryggen vil omdanne den tidligere skolegrund til boligområdet ”Det grønne plus”. Projektgruppen havde budt 8 mio. kr. for grunden, men selvom der fra anden side var budt et højere beløb, faldt byrådets valg på ”Det grønne plus”, fordi man vurderede, at kvaliteten af projektet var væsentligt højere end alternativet.

I forbindelse med den politiske behandling af sagen blev det samtidig besluttet, at udarbejdelsen af lokalplanen kunne vente, til et salg var på plads, så køber/bygherre kunne få medindflydelse på lokalplanens udformning.

Et år senere – 19. december 2022 – godkendte det nuværende byråd så det lokalplanforslag og det kommuneplantillæg, som skal sætte rammerne for ”Det grønne plus”, og begge dele er nu sendt i offentlig høring.

Læs mere i næste uges udgave af Brande Bladet - lokalplanforslaget kan ses i sin fulde udstrækning ved at klikke her

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul