Ældre Sagen og Aktivitesrådet på Brandlundparken inviterer Dario til Brande

Hele Danmarks Dario og pianist er fremragende underholdning. Oplev Dario synge ”Angelique” og et væld af kendte danske evergreens – en sjov historie samt et par anekdoter bliver det naturligvis også til.

”Send ham hen til mig. Så lytter jeg på ham og tager en snak med ham,” lød det resolut fra Volmer Sørensen, da Darios far solgte Volmer Sørensen og Grethe Sønck en ny Fiat og i den forbindelse fik indflettet et par ord om sønnen Darios begejstring for sang og musik. Det førte til, at Dario i slutningen af 1950’erne kom med i radioudsendelsen ”Lørdagsrytmer”, der havde Volmer Sørensen som studievært.

 

I 1961 deltog Dario Campeotto i det danske Melodi Grand Prix med sangen ”Angelique” og vandt, og herfra gik det stærkt. Dario Campeotto blev ikke bare aftenens stjerne, men stjerne for livet – for han er her stadig og har fuld gang i hjulene.

- Hvorfor skulle jeg stoppe? Stemmen er der stadig, og det holder mig i gang at komme rundt og optræde – og jeg elsker det, som Dario siger.

 

De seneste 60 år har vist, at Darios stemme har været langtidsholdbar, og i dag er Dario stadig en eftertragtet solist til alskens arrangementer. I 1997 fik Dario tildelt Simon Spies Fondens ”Livsglædens Pris,” og i 2017 blev han kåret som Årets Mandlige Solist ved Dansktop Prisen. Priserne var han selvfølgelig glad for og beæret over at modtage.

- Men en større fornemmelse af glæde får jeg, når jeg optræder på et plejehjem, hvor der sidder en dement, der ikke har sagt et ord i tre år og så synger med på ”Er du dus med himlens fugle?” Det er virkelig en gave, jeg kan tage og føle på, siger Dario.

 

Formanden for Ældre Sagen i Brande, Margit Risbjerg, siger:

- Vi har ikke sat billetterne til salg, endnu, men vi har et ønske om, at folk allerede nu sætter et kryds i kalenderen den 5. november.

Det vil blive annonceret med billetsalg, når tidspunktet for arrangementet nærmer sig.

Arrangementet er et led i én af Ældresagens store opgaver med at bekæmpe ensomhed.

- Vi tror meget på, at når folk samles om en spændende begivenhed – ja, så opstår der glæde og stemning, som man kan leve længe på.

 

 

Foto:

Dario Campeotto fyldte 80 år i februar måned, men det har ikke haft nogen betydning for stemmen, der stadigvæk kan begejstre tilhørerne.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

 • 23 jan.

  Bankospil

  Sted: Fasterholt Forsamlingshus
  Arrangør: Fasterholt Borgerforening og Fasterholt Forsamlingshus

 • 24 jan.

  Kim Larsen Temaaften

  Sted: Skærlund Forsamlingshus
  Arrangør: se annonce i Brande Bladet uge 3

 • 24 jan.

  The Boss. Tribute to Springsteen

  Sted: RemisenBrande, Remisevej 1
  Arrangør: www.branderocker.dk

 • 28 jan.

  Bankospil

  Sted: Brandlundparken
  Arrangør: Brande Pensionist- og Efterlønsforening

 • 28 jan.

  Årsmøde i Gigtforeningen

  Sted: Sognegården, Storegade 10, Brande
  Arrangør: Lokalgruppen Ikast-Brande (Se annoncen i Focus uge 3)

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019