Årets Navn: Natalie R. Lauridsen, Brande Taekwondo Klub

Natalie R. Lauridsen, Brande Taekwondo Klub, med det synlige bevis på, at hun er Årets Navn i Brande 2018.

- Det kan være svært at sammenligne sportslige præstationer på tværs af idrætsgrene. I komitéen har vi valgt at vurdere kandidaterne ud fra en resultatmæssig målestok, og på det parameter skiller en enkelt udøver sig ud.

- Hun vandt det nordiske mesterskab i starten af 2018, et mesterskab hun for ganske nylig genvandt i overbevisende stil. I mellemtiden er det blevet til en stribe andre topplaceringer ved internationale stævner. Højdepunktet i et sportsligt og resultatmæssigt fantastisk flot år var dog bronzemedaljen ved U21 EM i Warszawa i november, som mindre end en uge senere blev suppleret med et dansk mesterskab i seniorklassen.

Sådan lød motiveringen, da formand for Brande Old Boys, Torben K. Jakobsen, mandag aften overrakte blomster og vandrepokal til Natalie R. Lauridsen som tegn på, at hun er Årets Navn i Brande 2018.

- Vi håber, det lykkes for dig at blive udtaget til VM i Manchester i maj, at du klarer dig godt og måske gentager eller endda forbedrer din tredjeplads ved U21 EM, når det går løs i Helsingborg senere på året – held & lykke, lød det fra oldboys-formanden, inden han overrakte vandrepokal og blomster til den stærke taekwondokæmper, som ankom til overrækkelsesceremonien direkte fra lufthavnen efter at have deltaget i et stort, internationalt stævne i Slovenien.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen