Yildiz tager en tørn mere

Yildiz Kibar

For mange er der ikke det store arbejde i at være 1. suppleant, men for socialdemokraten Yildiz Kibar har det siden slutningen af 2016 stort set svaret til at være valgt til byrådet. Sidste efterår vikarierede hun således i 3 måneder for partifællen Inge Dinis, der henover sommeren blev ramt af flere blodpropper, og den kurdiskfødte socialdemokrat nåede dårligt at forlade byrådet, før hun vendte tilbage som barselsvikar for Anne Ravn Bach ved årsskiftet.

Barselsvikariatet løb frem til udgangen af juli, og nu er der så bud efter Socialdemokratiets 1. suppleant igen: Denne gang er det partiets gruppeformand og formand for Sundheds- og omsorgsudvalget, 2. viceborgmester Frank Heidemann Sørensen, der har måttet bede om sygeorlov, foreløbig frem til udgangen af november. Til Herning Folkeblad oplyser Frank Heidemann Sørensen, at han skal opereres for kræft i bugspytkirtlen.

Yildiz Kibar overtager Frank Heidemanns plads i Sundheds- og omsorgsudvalget, men hun overtager dog ikke formandsposten. Den skal i stedet varetages af udvalgets næstformand, Lars Lyhne (V).

Hendes partifælle, Kasper Pauli Pedersen, overtager Frank Heidemanns plads i Økonomi- og Planudvalget, ligesom han overtager rollen som gruppeformand for socialdemokraterne i Frank Heidemanns fravær.

Også i den byrådsperiode, der sluttede med udgangen af 2017, nåede Yildiz Kibar at repræsentere sit parti i byrådet i over et år, dengang som afløser for Martin Skøtt, der valgte at trække sig helt fra byrådsarbejdet af arbejdsmæssige årsager.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

 • 21 jan.

  Foreningen NORDEN 70 år / Vintermøde

  Sted: Vandrerhjemmet
  Arrangør: Foreningen NORDEN (Se annonce i Brande Bladet uge 2)

 • 21 jan.

  Bankospil

  Sted: Brandlundparken
  Arrangør: Brande Pensionist- og Efterlønsforening

 • 22 jan.

  Generalforsamling og filmforedrag

  Sted: Sognegården, Storegade 10, Brande
  Arrangør: Brande Havekreds (Se annonce i Brande Bladet uge 1)

 • 22 jan.

  Generalforsamling

  Sted: Klublokalet, Elme Alle 2b, Brande
  Arrangør: Brande Taekwondo Klub (Se annonce i Brande Bladet uge 3)

 • 23 jan.

  Bankospil

  Sted: Fasterholt Forsamlingshus
  Arrangør: Fasterholt Borgerforening og Fasterholt Forsamlingshus

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019