Vi skodder skodderne og sender engangsemballage til tælling!

Af Anne-Marie Pedersen

Den 2. weekend i april er det igen blevet tid til den helt store forårsrengøring. Her løber Danmarks Naturfredningsforening (DN) årlige affaldsindsamling af stablen, hvor frivillige i hele landet går sammen om at befri naturen og deres lokalområder for henkastet skrald.

I Ikast-Brande Kommune har vi i år hele 16 lokale tovholdere der har meldt sig til at være primusmotor for affaldsindsamlingen i hver deres lokalområde. De lokale indsamlingssteder kan ses på hjemmesiden; affaldsindsamlingen 2024, eller i Focus – indstik i Brande Bladet og Ikast Avis i denne uge.

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig på forhånd, man møder bare op. Og tag gerne børn og børnebørn med. Det er en hyggelig dag for hele familien. Der vil være en lille forfriskning til alle der deltager og lige som de tidligere år, så trækker Ikast-Brande Kommune lod blandt de forskellige tilmeldte tovholdere. Her får vinderen biografbilletter til samtlige deltagere af deres indsamling.

Formålet med indsamlingen er at få ryddet op i naturen og langs gader og stræder. Men herudover håber vi selvfølgelig også på at sætte fokus på problemet med affaldet og at det altså ikke bare skal smides i naturen, siger Linette Megård Opstrup, som sidder i den lokale DN Bestyrelse.

 

Billedet her er fra sidste år hvor Anne Marie Jensen og Birgit Madsen fjernede affald på Ågade I Brande.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul