- Vi savner vores flagallé!

Anna Margrethe Aaskov

Anna Margrethe Aaskov foran privatboligen på Ågade. I baggrunden kan den enlige flagstang på hjørnet af Stadion Allé skimtes.

Det er næppe forbigået ret manges opmærksomhed, at der det seneste års tid er blevet arbejdet på at renovere flere fortove i Brande.

Først stod Ågade for tur, og lige nu arbejdes der på at blive færdig med fortovet på begge sider af Brandlundvej.

Sammen med det gamle fortov på Ågade forsvandt imidlertid en detalje, som næppe var hensigten: Hullerne til flagstængerne og dermed muligheden for at etablere flagallé i lighed med den flagallé, som de seneste to weekender og i forbindelse med forårets konfirmationer har prydet Storegade. Og det ærgrer bl.a. Anna Margrethe Aaskov, som sammen med sin mand Christian har boet på Ågade siden 1992.

Hvert år har de nydt det leben af unge fodboldspillere, der har været mellem stadion og hallerne, og hvert år har flagalléen vist BIF-cupdeltagerne vej – men altså ikke i år.

- Det er nok muligt, at det er sådan, det skal være, men det festlige går da lidt af det, siger Anna Margrethe Aaskov og fortsætter med tanke på cup-deltagerne:

- Det er fint, de flager nede i byen, men det er da her, de er.

Hun og hendes mand blev opmærksom på problemet, da flagopsætterne var på besøg forud for starten på BIF-cup, men efter at have besigtiget fortovet, måtte de køre igen med uforrettet sag – hullerne til flagstængerne var pist væk.

En enkelt undtagelse er der dog: På hjørnet af Stadion Allé er det lykkedes at få plantet en enkelt flagstang, men som man (lettere omskrevet) siger: ”Enlig fane gør ingen flagallé.”

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen