Vi har en plan, lad os realisere den

Henrik Christensen

Af Henrik Christensen, byrådskandidat for Socialdemokratiet

Kommunale byggegrunde har i mange år været en mangelvare i Brande, så der var stor glæde i byen, da et samlet byråd tilbage i 2019 præsenterede strukturplanen for naturbydelen Brande Syd. En plan der skulle sikre rigeligt med byggegrunde og

boliger til alle, der ville bo i Brande.

Her godt to år senere er realiteterne dog ganske anderledes. Der er for tiden to ledige

kommunale byggegrunde i Brande, og det ser sløjt ud med strukturplanen, som mange politikere åbenbart ikke tror på kan realiseres i den form, de selv har besluttet.

Det synes jeg er ærgerligt, for jeg tror på, at netop naturbydelen vil være den perfekte løsning, når vi som kommune skal være attraktiv for nye tilflyttere. Vi skal tilbyde noget unikt og anderledes, ellers taber vi kampen til storby-kommunerne rundt om os.

Naturen på heden og i skoven er det mest unikke vi har, så lad os bruge den i kampen. Hvis jeg bliver valgt til byrådet, vil jeg arbejde for, at kommunen selv begynder byggemodningen, og kommunen følger strukturplanen for den nye bydel.

Dette her skal ikke ses som kritik af de private projekter, der er i gang i området; uden

dem og alle de andre projekter rundt om i byen var tilstrømningen af nye borgere til byen helt sikkert gået i stå. Så stor ros til dem alle for deres arrangement og initiativer.

Til slut så håber og forventer jeg, at den nye lokalplan for Nordlundvej snart falder på plads; ingen kan være tjent med det forløb, som projektet har været igennem.

Lad det være en lærestreg til os, der gerne vil arbejde med politik: Vi skal være markant bedre forberedt i disse processer, ellers taber vi vælgernes respekt.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Arne Danielsen bannerannonce

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2023