Venstre var en kæmpestor fejltagelse…

Af Stig Døssing, Klovborg

“Man kan ikke starte et regeringssamarbejde med at trække statsministeren for en juridisk undersøgelse…”…!

Nej Jakob Ellemann - så derfor skal man nok ikke indgå i et samarbejde, før den anklagede er renset ved en domstol.

Dine eneste og vigtigste opgaver givet af medlemmerne og vælgerne, var:

- Få Mette Frederiksen, hendes topministre og embedsmænd for en juridisk vurdering - og om muligt få rejst sigtelse ved rigsretten.

- Dernæst - dan en blå regering, - og hjælp aldrig - som i ALDRIG, Mette Frederiksen med at etablere en ny socialdemokratisk regering.

Det var i al sin enkelhed det mandat - det eneste mandat - du blev udstyret med af medlemmerne og ikke mindst vores trofaste vælgere.

Ingen vaklen var der i retorikken, og vi - medlemmer og vælgere - troede på dig.

Men du valgte anderledes. Helt personligt har du valgt egenhændigt at frede en formodet grundlovsbryder for altid. Det kommer til at stå for din egen regning i historiebøgerne lige ved siden af fortællingen om minkskandalen og FE-sagen.

Jeg må sande, at der i Danmark kun findes et liberalt parti, - og jeg er parat til at søge tilbage til mine liberale rødder i Liberal Alliance.

Venstre - Danmarks Liberale Parti, har ikke længere nogen berettigelse i dansk politik. Venstre bliver en fodnote indtil Inger, Pape og ikke mindst Alex har ryddet partiet for de sidste liberale stemmer. Tilbage står De Forenede Danske Socialdemokrater med den sidst rest af den hæderkronede liberale bastion. Beton-Venstre der støtter deres forperson i alt - uanset hvor direkte han styrer skuden på grund.

Alle, der har fulgt mig på SoMe, ved, at jeg har ønsket - ja krævet ultimativt - at Mette Frederiksen skulle stilles til ansvar. At hendes topembedsmand som minimum burde anklages og stilles for en dommer.

Venstre har også i valgkampen på det klareste udelukket, at en regering over midten med Mette Frederiksen som statsminister kunne komme på tale. Vi er mange tillidsfolk og medlemmer, der har brugt al vores personlige integritet på i valgkampen at fastslå, at stemte man på Venstre, så vidste man hvad ens stemme gik til.

Der findes i min optik INGEN undskyldninger for at opgive kravet om en advokatundersøgelse for at komme i regering. Det her handler om retsprincipper og det kan man ikke falbyde som i en grøntbod på torvet.

Hvis politisk indflydelse og ministerposter vejer tungere end troværdighed og retssikkerhed, hvilket det helt åbenlyst gør for Venstre, så er det ikke noget for mig – og derfor står jeg af nu og vender tilbage til Liberal Alliance. Så står jeg gerne i spidsen for at genskabe den lokale partiforening i Ikast-Brande Kommune.

Til gengæld tror jeg, at vi til næste kommunalvalg kan få et stærkt samarbejde med specielt Konservative - men også Dansk Folkeparti, Nye Borgerlige og Danmarksdemokraterne.

Venstre - I fortsætter bare kursen mod spærregrænsen.

Glædelig jul og godt nytår!

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS
Arne Danielsen bannerannonce

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2023