Varetægtsfængslinger frivilligt forlænget

De tre mænd, der tidligere er blevet varetægtsfængslet i den grove voldssag, som fandt sted i en trappeopgang på Stationsvej i Brande sent om aftenen tirsdag d. 26. november, har frivilligt accepteret at få deres varetægtsfængsling forlænget til efter nytår. Det oplyser kriminalkommissær Henning Præstegård fra lokalpolitiet i Herning.

Politiet modtog kort efter midnat natten til onsdag d. 27. november en anmeldelse af, at en 31-årig kvinde var blevet tævet til blods i opgangen, og efterfølgende er tre mænd, en 39-årig mand fra Billund, en 40-årig mand fra Vandel og en 28-årig mand fra Kolding, alle blevet varetægtsfængslet for lukkede døre.

Den 28-årige koldingenser var kortvarigt anholdt i forlængelse af voldsepisoden, men blev løsladt igen for senere at blive anholdt, mens den 40-årige mand fra Vandel var efterlyst i en uges tid, inden politiet fik fat i ham.

Henning Præstegård oplyser, at man endnu ikke er færdig med at afhøre det kvindelige offer på grund af hendes helbredstilstand, og at man formentlig skal have lavet en personlighedsundersøgelse eller mentalundersøgelse på en eller flere at de tre fængslede mænd.

At de alle tre via deres forsvarere har indvilget i en frivillig fristforlængelse betyder, at det ikke har været nødvendigt at fremstille dem i retten, oplyser kriminalkommissæren.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Arne Danielsen bannerannonce
Pandbo Bjælkehuse banner

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen