US-træf i tørvejr

Rækken af amerikanerbiler strakte sig på et tidspunkt over det meste af strækningen fra lyskrydset ved Hjørnebageren til toppen af Brandlundbakken.

Heller ikke i tredje forsøg lykkedes det at komme over den magiske grænse på 200 køretøjer, da Hosekræmmeren og Brande Camping i weekenden afholdt amerikanertræf på campingpladsen, men med 160 biler og motorcykler fortsætter deltagerantallet støt og roligt med at stige.

- Det har bare været hyggeligt - vi har haft en kanon weekend, godt vejr og glade mennesker, der var opsat på sjov, fortæller medindehaver af Brande Camping, Sanne Egebjerg, dagen efter at de sidste deltagere i amerikanertræffet har vendt snuden hjemad.

I modsætning til sidste år, hvor især det meste af lørdagen regnede væk, holdt skyerne i år tæt fra start til slut, hvilket er af afgørende betydning for rigtig mange entusiaster.

Også lørdagens cruise rundt i omegnen ad Engebækvej over Uhre og tilbage til Brande havde stor opbakning med op imod 100 køretøjer, og den både lange og imponerende kortege tiltrak sig stor opmærksomhed på vejen.

Se flere billeder fra lørdagens cruise i galleriet nederst på forsiden.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul