Tysker afløser spanier

Christian Bruch

Siemens Gamesa har udpeget Christian Bruch (bill.) som ny formand for bestyrelsen. Udpegelsen kommer en uge efter, at den tysk-spanske vindmøllegigant præsenterede et årsregnskab, som for tredje år i træk udviste et milliardunderskud.

52-årige Christian Bruch afløser spanieren Miguel Ángel López på formandsposten, og tyskeren ser et enormt potentiale i Siemens Gamesa:

- Uden vind ingen grøn omstilling. Der skal ændres nogle strukturelle ting på vindmarkedet, så vindmølleproducenterne igen kan blive rentable, men frem for alt skal vi have styr på vores egne problemer. Først og fremmest kræver dette passion og en opmærksomhed på detaljen, hvilket jeg forventer af ledelse og medarbejdere, udtaler han og tilføjer, at man er nødt til at tackle problemerne skridt for skridt og præstere fremgang kvartal efter kvartal.

Før Christian Bruch blev udnævnt til øverste chef for Siemens Energy AG i 2020, har han haft topposter i andre store virksomheder som Linde AG or RWE AG.

Udskiftningen på formandsposten betegnes af Siemens Gamesa som ”det næste logiske skridt i planen om at integrere Siemens Gamesa i Siemens Energy”.

Udover udpegningen af Christian Bruch som ny formand har bestyrelsen udpeget Anton Steiger som nyt medlem. Han har I forvejen ansvaret for alle de juridiske aspekter i forbindelse med integrationen af Siemens Gamesa i Siemens Energy og afløser Miguel Ángel López, som angiveligt forlader vindmøllevirksomheden ”for at søge nye udfordringer” efter godt fire år i spidsen for bestyrelsen.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis