Triatlon og duatlon som sjov dyst

Arbejdskolleger, naboer, familier og andre har mulighed for en sjov dyst, når Brande Motion lørdag 25. maj for 19. gang arrangerer motionsstævne med triatlon og duatlon.

Alle har en chance for at deltage, da det også er muligt at deltage to eller tre sammen på et stafethold. Det vil sige, at de enkelte selv kan vælge mellem løb og cykling i enten triatlon eller duatlon samt svømning i triatlon. Brande Motion sørger endda for en dating-service til egne medlemmer. Det vil sige, at interesserede kan melde sig til enten at svømme, cykle eller løbe, hvorefter Brande Motion sætter hold sammen.

Stævnet er helt oplagt til et godt væddemål mellem motionisterne, som får en overskuelig stævneplads ved Brande Hallerne, så det er nemt at kombinere de enkelte discipliner.

Brande Mini Tri&Du har altid gennemført distancer, som efterhånden er slået igennem som de gængse ved de mange populære ”4-18-4-stævner” med 400 meter svømning, 18 km cykling og 4 km løb.

De mere præcise distancer i Brande omfatter i triatlon svømning med 400 m, cykling 17,4 km og løb 4,7 km samt i duatlon med løb 4,0 km, cykling 17,4 km og løb 4,7 km. Begge discipliner enten individuelt eller stafethold med to-tre deltagere.

Brande Motion har igen i år gjort sig umage med at finde præmier, som har et præg af sundhed og motion, så deltagerne kan bruge præmierne til en værdi af 100-1.000 kr. De bliver dels fordelt mellem de bedste, dels ved lodtrækning blandt alle deltagere. Efter arrangementet hygger deltagerne sig som foregående år på Brande Bibliotek.

Forhåndstilmeldingen er slut, men det er også muligt at melde sig på selve dagen frem til en time før første start kl. 11.00.

Læs mere om arrangementet her.

 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019