Tredobbelt lokal nedrykning

Det blev en helt i gennem sløj afslutning på forårssæsonen for de tre højest rangerende lokale herreseniorhold i fodbold, som alle må en række ned.

Brande IF's serie 1-mandskabs skæbne lå i andres hænder, da holdet allerede i sidste weekend spillede sæsonens sidste kamp. Her blev det til en 2-0-sejr i Ølstrup, og det var netop de hvepsestribede vestjyder, BIF'erne skulle sætte deres lid til søndag.

Ølstrup, som efter Skjern lørdag havde sikret sig oprykning til jyllandsserien med den forventede sejr over bundholdet Vildbjerg, havde ikke andet end æren at spille for, da de var på besøg i Grindsted, som til gengæld havde muligheden for at overhale Brande i tabellen med en sejr.

Pausestillingen 1-1 så længe ud til at holde kampen ud, men i det næstsidste minut af den ordinære spilletid gjorde Grindsteds Pirasath Raguleswaran det til 2-1 til hjemmeholdet med sit andet mål i kampen, et resultat der sender Grindsted i playoff om forbliven i rækken, mens Brande som et af de fem hold med de dårligste pointgennemsnit på femtepladsen på tværs af de syv serie 1-puljer røg direkte ned i serie 2.

Se slutstillingen i Brandes serie 1-pulje ved at klikke her

Også Brande IF's andethold, der sidste år rykkede op i serie 3, må trods en afsluttende storsejr lørdag over Herning KFUM, som på Brande Stadion blev besejret med tenniscifrene 6-2, retur til serie 4, og samme facit endte det med for holdsamarbejdet mellem naboerne i Ejstrupholm og Nr. Snede, der ligeledes lørdag sluttede sæsonen af med at tabe 0-3 i Kibæk.