Traktortræk gik i vasken

Vejrgudernes rasen betød, at hele søndagsprogrammet måtte aflyses, da der i weekenden blev afholdt Eurocup-stævne i tractorpulling på Brande Pulling Arena.

Både lørdag og søndag blev indledt med skybrudslignende nedbør over Brande, og søndag formiddag blev den megen regn suppleret med et gedigent tordenvejr. Det betød, at arrangørerne, Dansk Tractorpulling, i samråd med de deltagende teams besluttede at aflyse hele søndagsprogrammet. Noget man ifølge formand Per Johansen aldrig har været udsat for tidligere.

Lørdagens program kom efter voldsom nedbør først i gang med 1½ times forsinkelse, og det sidste træk var først afviklet ved midnat.

Til gengæld lykkedes det med nogle ganske få småjusteringer at gennemføre programmet som planlagt, men endnu et voldsomt regnskyl søndag formiddag fik arrangørerne til at kaste håndklædet i ringen efter et kørermøde. Ingen var interesseret i at løbe risikoen for at splitte deres materiel ad, forklarer Per Johansen, som derefter kunne sende en stor del af deltagerne hjem med uforrettet sag.

Læs mere i Brande Bladet onsdag.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande
Pandbo Bjælkehuse banner

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2019