Tilfredshed hos Hessel

Benjamin Mahr

Ejner Hessel A/S opnåede i 2020 et overskud efter skat på 153,7 mio. kr., et resultat adm. direktør Benjamin Mahr (bill.) betegner som "meget tilfredsstillende". Årets omsætning udgjorde uændret knap 5,8 mia. kr.

- Vi har endnu til gode at se det fulde billede af Covid-19’s konsekvenser i markedet og i samfundet. Hos Ejner Hessel har vi i 2020 været nødt til at tænke ud af boksen og omstille os til de situationer, der opstod gennem året. Vi kiggede som organisation ind i et år, der var svært at planlægge, men samtidig forstærkede vi de dyder, der altid har kendetegnet os: Kundeoplevelsen og en medarbejderstab, der virkelig vil gøre en forskel. På alle måder har vores medarbejdere gået forrest, og det er mit klare indtryk, at fællesskabet og sammenholdet ude i den enkelte forretning er endnu stærkere efter 2020, lyder det fra Benjamin Mahr, som sidste år overtog posten som adm. direktør fra sin svigerfar, Bjarne Hessel, efter et halvt års parløb.

Ejner Hessel A/S opkøbte i 2020 også de sjællandske Renault-, Dacia- og Ford-aktiviteter af Via Biler med tre forretninger i København.

En afledt effekt af Covid-19 og de forsinkelser, der opstod i leveringen af nye biler, har haft en generel positiv indvirkning på markedet for brugte biler, hvilket hos Ejner Hessel A/S også har bidraget positivt til regnsskabsresultatet.

- Vi er gået ind i 2021 med et program på alle vores mærker, der giver os mulighed for at være konkurrencedygtige i markedet og samtidig bidrage positivt til den grønne omstilling af bilparken hos vores kunder, hvilket spiller en større rolle end nogensinde. På trods af at Covid-19-situationen endnu ikke er definitivt afsluttet, har vi gjort os nogle erfaringer ved både drift og optimering, der vil gavne os i fremtiden, afslutter Benjamin Mahr, der ser optimistisk på 2021 og de kommende ophævelser af restriktionerne over hele Danmark.

Ejner Hessel A/S havde i gennemsnit 1.132 fuldtidsansatte i 2020 og gik ud af regnskabsåret med en egenkapital på 745 mio. kr.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020