Temapris til Axel Månsson

Frilandsgartner Axel Månsson har netop vundet Årets Regionale Temapris i region Midt- og Vestjylland. Han vinder prisen for sin vision om økologi og bæredygtighed, som kommer til udtryk i hele hans virke og engagement. Den løbende innovation i virksomheden og de økonomiske resultater taler for sig selv. Han fik overrakt prisen af PwC, Nykredit og Dansk Erhverv ved regionskåringen på PwC’s kontor i Herning.

I forbindelse med udnævnelsen af Årets Ejerleder 2019 blev der for tredje gang også uddelt en temapris. I år blev der sat fokus på formål og værdier, da de spiller en væsentlig rolle for både virksomhedens konkurrenceevne, omdømme og evne til at tiltrække og fastholde arbejdskraft. I Midt- og Vestjylland gik prisen i år til den 63-årige ejerleder Axel Månsson fra Brande-virksomheden af samme navn, som er et af Danmarks største frilandsgartnerier og den største danske producent af bl.a. icebergsalat.

- Hos Axel Månsson A/S bestræber man sig på at sikre sine kunder friske kvalitetsprodukter, som er produceret under størst mulig hensyntagen til flora og fauna. Axel arbejder konstant med fokus på at være fleksibel og innovativ med økologi og bæredygtighed i højsædet - både ud fra en ideologisk og økonomisk betragtning, fortæller Poul Spencer Poulsen, partner i PwC i Herning.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande
Arne Danielsen bannerannonce

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019