Tatovørsalon offer for corona-krisen

Tatovørsalonen Tattoo Ink Family på Storegade 44 blev i den forløbne uge den første forretning i Brande til at bukke under for corona-krisen.

- Som alle ved, har det været en hård tid med corona, og ikke alle har kunne få hjælp, skriver salonens indehaver, Egon Holgaard, på Tattoo Ink Familys Facebook-side.

Han er trist over, at han er nødt til at lukke salonen og skriver videre, at det har været nogle rigtig dejlige 14 måneder med mange dejlige og flinke kunder samt mange gode artister, men at han desværre ikke kan holde skruen i vandet længere.

Tattoo Ink Family åbnede 1. april sidste år. Dengang lå tatovørsalonen lidt længere nede ad Storegade, nærmere betegnet i nr. 48, men en opsigelse af lejemålet her i forbindelse med, at ejendommen skiftede ejer, betød, at Tattoo Ink Family måtte bruge corona-nedlukningspausen på at flytte salonen to husnumre til de lokaler, der tidligere husede ”Buffalo Pizza”.

Sammen med bl.a. frisører og fysioterapeuter var tatovørerne ellers blandt de første, der fik lov til at åbne igen 20. april, men det blev altså en stakket frist for Tattoo Ink Family, der var den anden tatovørsalon i Brande. Den første var Studio R Tattoo, hvis ejer, Ruben Eis, efter godt fem år som selvstændig tatovør i 2016 flyttede sin salon hjem på privatadressen i Hammerum. Indtil da var Studio R Tattoo i øvrigt nærmeste nabo til de lokaler, Tattoo Ink Family nu forlader.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019