Tak for hjælpen og hurtig respons

Niels Hansen

Af næstformand for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland, Niels Hansen

Igen har kommunerne i Midt- og Vestjylland vist, at de er klar til at hjælpe erhvervslivet. Efter at det offentlige Danmark lukkede ned på grund af coronavirus, har mange mindre virksomheder kørt forgæves til den lokale genbrugsplads. Personalet var nemlig sendt hjem og pladsen lukket. Det gav store problemer for blandt andet mindre håndværksvirksomheder, som ikke kunne komme af med deres byggeaffald.

Men efter ganske kort tid er der allerede fundet en løsning i de fleste kommuner, hvor mindst en plads holder åbent for erhvervslivet. I Ringkøbing-Skjern holder kommunen endda åbent på hele fire pladser, så virksomhederne ikke skal køre alt for langt med deres affald.

Endnu engang har vores kommuner og affaldsselskabet Nomi4s vist, at de gerne vil og altid er klar til at hjælpe det lokale erhvervsliv. Det viser, hvorfor de midt- og vestjyske kommuner ligger placeret i den erhvervsvenlige ende af Dansk Byggeris årlige analyse af kommunernes erhvervsvenlighed. Tak for hjælpen og for en hurtig løsning til gavn for de lokale virksomheder i denne vanskelige situation.

Tilføj kommentar

Telekæden bannerannonce

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande
Bannerannonce for Brande Bogen

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019