Sygehusplanerne er på vej til at blive til virkelighed

Arbejdsgruppen bag det gamle sygehus og vandrerhjemmet består fremdeles af (f.v.) Dina Blomstrand, Ilse Christensen, Anja Norn og Lotte Stoltenborg.

Der skal nok være en del, der så med en vis skepsis på en arbejdsgruppe bestående af Dina Blomstrand, Lotte Stoltenborg, Anja Norn og Ilse Christensens planer om at videreføre vandrerhjemmet og omdanne det gamle sygehus til ”Brandes dagligstue”, men facit her præcis et år efter at planerne blev præsenteret for offentligheden og de første folkeaktier blev tegnet, er, at vandrerhjemmet er i drift på 2. måned, og på fredag skal der afholdes håndværkermøde om de næste skridt på førstesalen i det tidligere sygehus.

I første omgang lykkedes det kun at skrabe halvdelen af den aftalte udbetaling på 300.000 kr. for bygningerne sammen via støttebeviserne, men Ikast-Brande Kommune har vist sig som en fleksibel kreditor, så resten af udbetalingen er blevet delt i tre portioner á 50.000 kr., hvoraf den første er blevet betalt.

Dermed er der også løbende blevet råd til at investere i møbler (ikke mindst senge), så man nu råder over 10 fuldt udstyrede værelser i hovedbygningen.

Læs hele historien i Brande Bladet tirsdag.

Tilføj kommentar

Bannerannonce Greentel Telekæden i Brande

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen