Stimen fortsatte

Brande IF's nedrykkede serie 2-mandskab har sat kursen mod en hurtig tilbagevenden til serie 1, men det holdt hårdt i tirsdagens lokalopgør på Brande Stadion mod naboerne fra Gives andethold.

Efter en målløs 1. halvleg, hvor Give-keeper Jan Rasmussen var sit hold en sikker sidste skanse, lykkedes det efter en god times spil endelig for Lasse Skov af få prikket hul på bylden. Fem minutter før tid blev han dobbelt målscorer og matchvinder, da han udnyttede Mikkel Skovbjergs (bill.) forarbejde til at gøre det til 2-0, som også blev slutresultatet.

Dermed topper Brande fortsat rækken med maksimumpoint og en målscore på 11-0.

På lørdag gælder det udekampen mod SHN/Ulfborg, som efter 3 spillerunder fortsat har sæsonens første sejr til gode.

Også på nabobanen var der lokalopgør. Serie 4-kampen mellem Brande og Filskov udviklede sig til et sandt målorgie, der endte 4-4 efter pauseføring på 3-1 til hjemmeholdet, der med det uafgjorte resultat fortsat er ubesejret.