Sternberg Blomster flytter i Solgården

Tine Sternberg (t.v.) og Linnea Lind Pedersen er allerede i fuld gang med at klargøre lokalerne i Solgården, som fra d. 1. juni kommer til at danne rammen om Sternbergs Blomster.

8. marts i år overtog Tine Sternberg, som i 7 år har haft en blomsterbutik i Give, det meste af Skattekistens butikslokale på Storegade 34. Formålet var at se, om der var basis for også at drive en blomsterbutik i Brande, og konklusionen stod ret hurtigt klar: Det er der!

På sigt er det meningen, at Storegade 34 skal lade livet for at gøre plads til ”Gennembruddet” og Brande-trappen, og lejemålet er derfor blevet opsagt med udgangen af juni.

Skulle Tine Sternberg fortsætte med en butik i Brande, skulle hun derfor finde nye lokaler, og det er nu lykkedes: onsdag d. 1. juni slår hun dørene op til sin nye butik i det tidligere solcenter i Solgården ca. 150 meter længere oppe ad Storegade, hvor Farvehjørnet senest havde butik.

Her er der masser af facadevinduer og naturligt lys, og det lille, separate lokale, der tidligere blev brugt til udstilling af VVS-artikler, kommer med en mindre justering af indgangspartiet til at fungere som et langt mere synligt selvbetjeningsområde end det nuværende, fortsat med kodelås på døren udenfor butikkens normale åbningstid.

Læs mere i Brande Bladet tirsdag.

 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande
Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2022