"Smørrebrød i det grønne køkken" hos Månsson

Smagfuld og farverig inspiration til det moderne smørrebrød og tilbehør, herunder et lynkursus i fermentering, lyder det i invitationen fra Månsson Gårdbutikken i Brande.
Her kan du komme på inspirationsaften tirsdag den 8. februar, hvor kokkene Grønning & Kjærgaard vil tage dig med ind i det grønne univers, og give dig fif, ideer og praktisk viden til fornyelse af dit grønne frokostbord, buffet mm, samt få en god og effektiv indførsel i fermenteringsuniverset.
Aftenen byder på masser af inspiration og hygge i køkkenet, fællesspisning og mulighed for at handle sæsonens grøntsager og andre spændende råvarer, i Månssons gårdbutik.
Kurset varer fra 17,00 til ca. 21.00 med en lille snack og introduktion til aftenen som start hvorefter ærmerne skal smøges op og knivene slibes, før kursisterne kaster sig ud i alskens forberedelser fyldt med smage, konsistenser og farver.
19.30 sætter vi os og snakker og hygger, mens vi deler ud af aftenens oplevelser og erfaringer, lyder det i indbydelsen.
Aftenen sluttes af med kaffe og lidt sødt, de sidste spørgsmål stilles, og der bliver mulighed for at handle i gårdbutikken.
Der er begrænsede antal pladser, som bliver solgt efter først til mølle princippet.
Tilføj kommentar