Slut med bankospil og pensionistforening

- Vi er kørt træt og må indse at flytningen af vores bankospil til Brandlundparken og Coronaen har været en dyr fornøjelse, lyder det fra formanden for Brande Pensionist- og Efterlønsforening, Erik Christensen.

Efter vi måtte rykke ud af biblioteket lokaler p.g.a. nedrivningen og flyttede om på Brandlundparken, faldt vores deltagerantal til bankospil med over 20%.

Vi følte ikke at vi kunne skære ned på gevinsterne og kunne se at vi hver aften tabte penge, og det der slog hovedet på sømmen var en anonym anmeldelse til Told og Skat fordi vi solgte sodavand til vore bankospil.

Der var måske tale om 10 til 15 sodavand pr. aften, og ikke i nærheden af de 50.000 man må sælge for, før man skal betale moms og skat, fortæller Erik Christensen, der har været formand i 10 år.

Så Told og Skat har ikke ønsket at forfølge sagen – vi ville jo blot prøve på at skaffe ekstra indtægter til foreningen.

Kassen er tom, og vi har ikke udsigt til at få lov til at komme tilbage når den nye skole Artium står færdig.

Derfor vælger vi at sige stop nu.

Der bliver indkaldt til ekstraordinær generalforsamling når vi kommer på den anden side af sommeren og der bliver åbnet op for at vi må mødes, fortsætter Erik Christensen, og så må vi se om der er nogle der har lyst til at samle stumperne op og starte foreningen op igen.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande
Pandbo Bjælkehuse banner

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019