Skiftedag hos fjernvarmen

42-årige Martin Alsted Hansen (t.v.) afløser Henning Mikkonen, der efter 12 års ansættelse som driftsleder for Brande Fjernvarme går på efterløn med udgangen af oktober.

1. december 2007 afløste Henning Mikkonen Flemming Skjøth som driftsleder for Brande Fjernvarme. Nu er det så blevet hans egen tur til at blive afløst; ny driftsleder bliver 42-årige Martin Alsted Hansen, og overleveringen af arbejdsopgaver er allerede i fuld gang.

Martin Alsted Hansen er uddannet maskinmester fra Fredericia Maskinmesterskole, hvor han selv har fungeret som underviser de seneste 5½ år. Før det underviste han på Århus Maskinmesterskole, og samlet set har han undervist i 9 år i emner som kedellære (gas, flis og affald), dieselmotorer og vedligehold af fjernvarmeanlæg – stort set alt vedrørende termiske anlæg.

Det har dog ikke været ren teori det hele: Frem til en større fyringsrunde ramte DONG i 2010 var han ansat på Horsens Kraftvarmeværk, der på flere måder minder om anlægget i Brande. Siden har han altså undervist, selvom det egentlig var tænkt som noget midlertidigt, men han blev ret hurtigt bidt af det, forklarer han.

Læs portrætterne af både den tiltrædende og den afgående driftsleder i næste uges udgave af Brande Bladet.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande
Arne Danielsen bannerannonce

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019