Skemaet er proppet med højskole

Brande Højskole

Mandag genåbner Brande Højskole – endelig! For eleverne på højskolens forårshold bliver det samtidig første gang, de skal møde fysisk op på skolen for at modtage undervisning.

1. december blev Mette Kristine Christensen konstitueret i stillingen som forstander for Brande Højskole. Siden har stort set intet været, som det plejer, men på mandag vender eleverne endelig tilbage på højskolen.

- Vi er selvfølgelig rigtig glade for, at vi endelig må åbne – også meget på vores elevers vegne. De har ventet længe, lyder det fra en glad forstander.

Det nuværende hold elever har endnu ikke været samlet på højskolen i år, men:

- Vi har haft telefonisk kontakt med dem alle sammen, fortæller den konstituerede forstander. Eleverne er blevet ringet op hver eneste gang restriktionerne er blevet forlænget, og de er blevet mere og mere modløse for hver gang, fortæller Mette Kristine Christensen – men denne gang var reaktionen heldigvis anderledes.

Når eleverne ankommer mandag, skal de igennem en ”sluse”, forklarer hun videre. De skal testes i højskolens store sal, hvor de må sidde i små ”øer”, indtil de har fået resultatet af testen. Derefter – naturligvis forudsat at testen er negativ – må de bevæge sig videre ind i glassalen, hvorefter de så endelig kan komme i gang med deres højskoleophold.

Læs mere om genåbningen af Brande Højskole i Brande Bladet tirsdag, hvor du også kan læse, hvem højskolens bestyrelse har udpeget som nyt forstanderpar.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020