Skattejagt, moderne kunst og perleplader på biblioteket

I den kommende uge er der som bekendt dømt vinterferie for alle skolebørn. Mangler man noget at tage sig til, er biblioteket klar med tre tilbud:

Tirsdag skal der laves perleplader i den helt store stil. Det er ikke bare hyggeligt at lave perleplader, det er også en rigtig god finmotorisk øvelse, der samtidig styrker koncentrationsevne og fantasi.
Alle skal have en voksen med til at stryge perlepladerne, som man selvfølgelig må tage med hjem - og biblioteket har bøger med ideer til at fylde pladerne!

Torsdag skal der males moderne kunst på lærreder. Materialer og evt. vejledning/inspiration stilles til rådighed, men fantasien får frit spil.

Alle ugens hverdage i den betjente åbningstid kan man desuden deltage i jagten på den skat, der er begravet på biblioteket.

Undervejs er der skjulte spor og ordlege. Når alle spor er fundet, skal der udfyldes et skattekort for at få det allersidste hemmelige spor, der leder til skatten.

Kun hvis du afleverer skattekortet til bibliotekaren, efter du har gennemført jagten på biblioteket, får du del i skatten.

Læs mere om de forskellige vinterferieaktiviteter på Brande Bibliotek, som alle er gratis at deltage i, her.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS
Bannerannonce Telekæden Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen