Skal du til fødselsdagsfest med Prins Christian?

Ikast-Brande Kommune har nu fastlagt kriterierne for udvælgelsen af de to lokale deltagere til Gallataffel i anledning af Hans Kongelige Højhed Prins Christians 18-års fødselsdag.

Når Prins Christian søndag den 15. oktober 2023 fylder 18 år, holder Kongehuset et Gallataffel på Christiansborg Slot fra klokken 17.00 til 22.00.

Det er op til hver kommune at finde sin egen måde at udpege de to lokale deltagere til prinsens fest på slottet.

Men det er Hofmarskallatets ønske, at de to unge deltagere er af forskelligt køn og allerede er 18 år på dagen for fejringen af H.K.H. Prins Christian.

Ikast-Brande Kommune har valgt den demokratiske løsning med lodtrækning blandt de unge, som selv tilmelder sig.

- Vi vil gerne give alle 18-årige i kommunen en chance for at komme med til denne historiske begivenhed. Dog er der naturligvis nogle kriterier, der skal være opfyldt, for at man kan deltage i lodtrækningen, udtaler vicekommunaldirektør Rasmus Byskov-Nielsen.
 

 

Krav for at deltage i lodtrækningen:

Du skal være fyldt 18 år på selve dagen den 15. oktober. Og endnu ikke fyldt 19 år.

Du skal være bosiddende i Ikast-Brande Kommune.

Du skal kunne opfylde Kongehusets krav om at være iført festlig påklædning, det vil sige smoking eller gallakjole.

Du skal sende en interessetilkendegivelse til Ikast-Brande Kommune, hvor du skriver en kort motivation om, hvorfor du gerne vil med til Prins Christians 18-års fødselsdagsfest. Samt lidt kort information om, hvad du laver i hverdagen (uddannelse/job plus eventuel fritidsinteresse).

Du skal huske at skrive din folkeregisteradresse, dit telefonnummer og din e-mail i tilmeldingen, så du kan få besked, hvis du er en af de heldige i lodtrækningen. Og så Kongehuset senere kan sende dig en officiel invitation.

 

Send din interessetilkendegivelse til gallataffel@ikast-brande.dk senest onsdag den 6. september.

Dagen efter trækkes der lod. Der udtrækkes to deltagere - en af hver køn. Vinderne bliver kontaktet direkte af Ikast-Brande Kommune.

 

VIGTIGT: Hvis du ikke tager din telefon, når vi ringer, skal du ringe tilbage senest samme dag. Ellers udtrækker vi en ny deltager.

 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul