Siemens Gamesa udpeger ny chef for havvindmøllerne

Marc Becker

Siemens Gamesa Renewable Energy har udpeget tyske Marc Becker (bill.) som administrerende direktør for virksomhedens offshore-forretning.  

Marc Becker er en gammel kending hos Siemens Gamesa: Frem til begyndelsen af året fungerede han som øverste chef for Tyskland og for offshore salg og -projekter hos virksomheden. Han var tidligere COO for Siemens Wind Power, hvor han spillede en central rolle i opbygningen af vindmøllegigantens førerposition i det hastigt voksende havvindmølle-segment.

Marc Becker afløser Andreas Nauen, der blev forfremmet til administrerende direktør for virksomheden i juni. Han tiltræder stillingen 1. februar og får base i Hamburg. Indtil da fortsætter Pierre Bauer som midlertidig administrerende direktør.

- Jeg er glad for at få Marc tilbage til virksomheden for at lede offshore. Han har opnået fremragende resultater inden for havvindenergi og har erfaring, ekspertise og branchenetværk til at lede vores fremtidige vækst på dette vigtige område, udtaler Andreas Nauen, der med ansættelsen af Marc Becker har sat det hold, der skal levere langsigtet bæredygtig vækst og rentabilitet.

- Siemens Gamesa er den ubestridte markedsleder inden for havvind, og jeg ser frem til at komme tilbage i virksomheden og arbejde på at udbygge denne position, siger Marc Becker og uddyber:

- Der er et enormt potentiale for, at havvind kan føre an i kampen mod klimaforandringer, og med det talentfulde team hos Siemens Gamesa samt branchens bedste teknologi er vi godt positioneret til at spille en ledende rolle.

Marc Becker bliver del af en direktion, hvor der er blevet skiftet ud på alle poster i løbet af 2020.

Lars Bondo Krogsgaard, der er tidligere administrerende direktør i Nordex Acciona og co-CEO i MHI Vestas, tiltrådte som administrerende direktør for landvindmøllerne tidligere i november. Juan Gutierrez tog over som administrerende direktør for service i august, og Beatriz Puente tiltræder som CFO (økonomidirektør) den 1. december.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020