Siemens Gamesa udnævner ny adm. direktør

Torben Bang

Torben Bang afløser Andreas Nauen som administrerende direktør for Siemens Gamesa i Danmark.

Med virkning fra torsdag er Torben Bang (bill.) udnævnt til administrerende direktør for Siemens Gamesa A/S. Han overtager stillingen fra Andreas Nauen, der tiltrådte som global CEO for Siemens Gamesa Renewable Energy d. 17. juni.

Med en baggrund som maskinmester blev Torben Bang ansat i det daværende Bonus Energy tilbage i 1996. Han har siden beklædt en række ledende stillinger for Bonus Energy, Siemens Wind Power og nu Siemens Gamesa Renewable Energy i Europa, USA og siden 2003 med globalt ansvar for service-forretningen.

I sin nye stilling som administrerende direktør har Torben Bang ansvaret for den daglige ledelse og drift af det danske selskab og er både ansigt og talsmand i Danmark for alle aktiviteter relateret til Siemens Gamesa.

- Som én af Danmarks største virksomheder skal Siemens Gamesa fortsat være drivkraft for vores grønne omstilling og være med til at udbygge Danmarks førerposition på områder som forskning, udvikling og uddannelse af højtkvalificeret arbejdskraft. Det er vigtigt for os fortsat at være en attraktiv arbejdsgiver, der tiltrækker stærke kompetencer fra hele verden og spiller en nøglerolle i den danske vindindustri, som er rollemodel for resten af verden, siger Torben Bang.

Danmark er en nøglelokation og et kernekompetencecenter for Siemens Gamesa. Det gælder både for globale havvindaktiviteter og som en vigtig hub for service-divisionen samt R&D, salg og projektledelse indenfor landvind. Danmark er også centrum for værdiskabende innovationsaktiviteter som produkt- og prototypeudvikling og test samt kommercielle aktiviteter.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Arne Danielsen bannerannonce

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2019